top of page

PRE-MASTER interieurarchitectuur

Na mijn studie Fashion & Textile technologies wilde ik mijzelf graag verder ontwikkelen op het interieurvlak. Ik koos voor de pre-master interieurarchitectuur aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht. In twee keer 11 zaterdagen volgde ik de vakken Bouwkunde, Vectorworks, Artistiek Beelend en Onderzoekend ontwerpen. Ik heb deze periode ontzettend veel geleerd, zowel vakinhoudend als over mijzelf. Ik kijk met veel plezier terug op deze tijd en ik ben trots op de opdrachten die ik heb neergezet.

afc27eb55748ea4e0113f21dd8abc1cf.jpg

Bouwkunde & vectorworks

De wereld verandert dus ook de woningtypen veranderen. Elke generatie heeft andere behoeften en daarbij horen andere woonwerken. In de laatste decennia zijn deze woonwensen gevarieerder en persoonlijker geworden. Een van deze trends is compacter wonen met als redenen; langer thuis wonen, met meerdere generaties wonen, kleine en flexibele starterswoningen of eenpersoonswoningen.

Voor deze opdracht moest er een kleine woning worden ontwikkeld welke gespiegeld werd gesitueerd achter twee, twee onder een kap woningen. Meerdere generaties kunnen zo op een kavel wonen. De ouders betreden de betaande woning. De kinderen betreden de nieuw te bouwen woning. 

bottom of page